Fraser: "Ben blij dat dit seizoen er bijna op zit"

13 maart 2016, 16:15

ADO Den Haag presteert dit seizoen zeer wisselvallig en dat werd maar weer eens duidelijk in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Bij rust stond het 2-0 in Stadion Galgenwaard, maar de Hagenaars sleepten na een puike tweede helft een 2-2 eindstand uit het vuur. De wispelturigheid knaagt aan coach Henk Fraser.

"Het hele seizoen laten we al zien dat we het kunnen, maar het vreet heel veel energie van ons als staf. Ik ben blij dat het seizoen er bijna op zit", sprak Fraser na afloop van het gelijkspel in Utrecht bij FOX Sports.

"We begonnen goed en waren gelijkwaardig aan Utrecht, maar je weet dat één moment bepalend kan zijn. We kennen de kwaliteiten van Haller en Boymans, maar we hebben heel matig verdedigd. Daar is geen excuus voor en daar was ik in de rust dan ook pissig door. Er was vrij weinig aan de hand, los van de doelpunten die we tegen kregen."

"In de tweede helft begonnen we weer op nul, we moesten vechten tot het einde. We scoorden gelukkig uit een vrije trap, waardoor het vertrouwen groeide. We moesten hier zelfs nog winnen, door de kansen voor Ruben Schaken. Dat zorgt voor gemengde gevoelens: we hadden hem moeten pakken in de eindfase."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen