Club Brugge houdt rekening met vertrek Preud'homme

13 maart 2016, 21:11

Het loopt op dit moment allemaal op rolletjes bij Club Brugge, maar dat heeft ook zijn keerzijde. De formatie van trainer Michel Preud'homme plaatste zich zondag als koploper voor de play-offs I in België.

Algemeen directeur Vincent Mannaert houdt vanwege het succes rekening met de nodige mutaties. Zo is het zo goed als zeker dat Thomas Meunier vertrekt en Preud'homme lijkt eveneens voor een nieuw avontuur te gaan. "Michel is de enige die het antwoord kent op de vraag of hij ons na dit seizoen verlaat", vertelt Mannaert volgens Het Laatste Nieuws.

"We hebben er nog niet over gesproken, maar Michel is een heel gedreven vakman en een absolute toptrainer die met Club Brugge uitstekend werk levert. Je moet dus rekening houden met een vertrek. Zoals je ook rekening houdt met het feit dat er belangrijke spelers kunnen vertrekken, moet je bezig zijn met het feit dat een trainer die het goed doet eventueel weggaat."

Sterspeler Meunier aast ook op een transfer. "De kans dat hij straks weg is, is groot. Die was vorig jaar al zeer groot en zonder zijn blessure na het seizoen die hij opliep bij het nationale elftal van België was zijn transfer al een feit geweest. Thomas verdient die transfer gewoon."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen