Dijks in verband gebracht met clubs uit Premier League

14 maart 2016, 07:38   Bijgewerkt: 15 maart 2016, 09:58

De naam van Mitchell Dijks circuleert bij een aantal clubs uit de Premier League. De 23-jarige linksachter van Ajax staat serieus in de belangstelling van meerdere clubs die op het hoogste niveau van Engeland acteren.

Newcastle United is het meest concreet voor Dijks, zo meldt De Telegraaf. De werkgever van Tim Krul, Vurnon Anita, Siem de Jong, Daryl Janmaat en Georginio Wijnaldum meldde zich tijdens de afgelopen transferperiode via een zaakwaarnemer al officieus bij Ajax. Naast Newcastle heeft ook Leicester City de Ajacied op het lijstje staan. De verrassende lijstaanvoerder van de Premier League stuurt tweewekelijks een scout naar de Amsterdam ArenA en heeft reeds een lintje uitgegooid bij het management van Dijks.

Dijks staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij Ajax, dat hem een paar jaar geleden liet gaan. Na verhuurperiodes bij sc Heerenveen en Willem II zag de Amsterdamse topclub uiteindelijk tóch toekomst in Dijks, waardoor de linksachter werd teruggehaald.

Dat Dijks aan een prima seizoen bezig is, werd afgelopen week onderstreept met zijn plaats in de voorselectie van Oranje voor de interlands tegen Frankrijk en Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen