Leicester City wint nipt: "Ik rekende al op zo'n duel"

14 maart 2016, 23:29

Gemakkelijk ging het niet, maar koploper Leicester City scoorde maandag weer een driepunter in de Engelse Premier League. De ploeg van manager Claudio Ranieri zegevierde op eigen veld met 1-0 over laagvlieger Newcastle United, waar Rafael Benitez debuteerde als manager

Leicester City dankte de winst aan een omhaal van Shinji Okazaki, maar dat was ook meteen het enige schot op doel van de ploeg. "Ik ging er al van uit dat het zo'n soort wedstrijd zou worden", aldus Ranieri na afloop bij de BBC. "De spelers van Newcastle United hebben hun inzet aan Rafa laten zien, ze zijn heel goede spelers. Ik weet zeker dat zij zich veilig zullen spelen."

"Dit was niet onze beste wedstrijd, maar we hebben wel een fantastische spirit laten zien", looft Ranieri zijn spelers. "We hebben goed verdedigd. We hebben gevoetbald en gevochten. Echt spannend was het in de tweede helft ook niet, aangezien mijn ploeg compact speelde."

Door de winst blijft de voorsprong van Leicester City op nummer twee Tottenham Hotspur van vijf punten intact. "Hoe ik mij nu voel? Ik concentreer mij op de volgende wedstrijd en die is tegen Crystal Palace", blijft Ranieri kalm. "We zijn zo sterk, maar bekijken het slechts van wedstrijd tot wedstrijd. Stap voor stap, dat is onze filosofie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen