Cocu gaat nog geen rekening houden met topper

15 maart 2016, 08:19

De week van de waarheid is in volle gang voor PSV. Vanavond (dinsdag) staat de return tegen Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League op het menu voor de Eindhovense topclub, komende zondag volgt de kraker tegen Ajax in de Eredivisie. Coach Phillip Cocu denkt nog niet aan het duel met de titelconcurrent.

Voor PSV wordt de topper tegen Ajax de derde wedstrijd in acht dagen. Dat kan van invloed zijn op de fitheid van de spelersgroep, maar Cocu gaat geen spelers sparen als hij dat niet nodig acht. Ook niet omdat Jetro Willems na afloop van de 1-1 tegen sc Heerenveen klaagde over vermoeidheid. "Misschien voel je vermoeidheid soms extra, omdat je niet goed in de wedstrijd zit", stelt Cocu in De Telegraaf.

De trainer van PSV gaat niet op voorhand al rekening houden met de topper tegen Ajax in Eindhoven. "Die wedstrijd is pas op zondag, dus er is genoeg tijd om te herstellen", benadrukt Cocu, die op Simon Poulsen na over een geheel fitte selectie beschikt. Gastón Pereiro is wel geschorst voor het treffen met Atlético van vanavond.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen