'Vd Wiel maakt het zichzelf lastig na conflict met Zlatan'

15 maart 2016, 09:01   Bijgewerkt: 15 maart 2016, 09:20

Paris Saint Germain werd zondag in stijl kampioen. Dankzij een 0-9 monsterzege bij Troyes werd de vierde titel op rij in de wacht gesleept door de ongenaakbare ploeg van coach Laurent Blanc. Voor Gregory van der Wiel was het een kampioensfeest met een smetje, als we de Franse media moeten geloven.

Van der Wiel werd in de rust van het duel met Troyes vervangen door Marquinhos. Zowel L'Équipe als Le Parisien, doorgaans allebei goed op de hoogte, stelt dat er een woordenwisseling met Zlatan Ibrahimovic ten grondslag lag aan de wissel. De Zweedse vedette had Van der Wiel vriendelijk doch dringend verzocht om hem sneller te bedienen, waardoor de Nederlandse rechtsachter besloten zou hebben om het strijdtoneel te verlaten.

Van der Wiel stond na de wedstrijd niet op de kampioensfoto's, omdat hij vetrokken zou zijn. Het vermeende incident kan weleens gevolgen hebben voor de international van Oranje, wiens dienstverband bij PSG komende zomer afloopt. Er ligt een nieuw tweejarig contract klaar voor de vleugelverdediger, maar deze is nog steeds niet ondertekend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen