Zieke Robben vraagteken, Juve zonder sterkhouders

15 maart 2016, 15:41

Bij de Champions League-ontmoeting tussen Bayern München en Juventus ontbreken woensdagavond meerdere belangrijke spelers. Aan de zijde van Juventus kunnen meerdere sterkhouders niet in actie komen, terwijl Bayern het mogelijk zonder Arjen Robben moet stellen.

Achter de naam van Robben staat wegens verkoudheid een vraagteken. De Nederlandse vleugelaanvaller werkte tijdens de afsluitende training binnen een krachtprogramma af. De Oranje-captain, die afgelopen zaterdag gespaard werd bij het met 5-0 gewonnen duel met Werder Bremen, geldt als een serieus twijfelgeval.

Bij Juventus zijn Giorgio Chiellini, Paulo Dybala en Claudio Marchisio niet inzetbaar. De laatste twee steunpilaren van het elftal van Massimiliano Allegri kampen met kuitklachten. Marchisio zal drie weken buitenspel staan, zo meldt de Italiaanse topclub. Dybala, die dit seizoen al achttien doelpunten aantekende, zal minder lang uit de roulatie liggen. Naast het tweetal ontbreekt ook Martín Cáceres tegen Bayern. Mario Mandzukic is nog een twijfelgeval.

Het eerste duel tussen Bayern en Juventus eindigde in Turijn in 2-2. Robben was toen één keer trefzeker.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen