Siem de Jong opgelucht na terugkeer van oogblessure

15 maart 2016, 13:53

Voor Siem de Jong is er wederom een einde gekomen aan een ellendige periode. De 27-jarige aanvaller maakte voor het eerste sinds twee maanden geleden, toen hij een vervelende oogblessure opliep, weer zijn opwachting in de hoofdmacht van Newcastle United. De Nederlander is vooral opgelucht na zijn rentree.

De Jong kwam in de tweede helft van de uitwedstrijd tegen koploper Leicester City binnen de lijnen voor Ayoze Perez. Hoewel de oud-Ajacied een prima kans kreeg op de gelijkmaker, ging Newcastle met 1-0 ten onder in het King Power Stadium. "Ik ben blij dat ik weer terug ben", sprak De Jong na het verloren duel. "Ik was de afgelopen week al fit, maar toen werd ik niet geselecteerd. Daardoor was ik wel teleurgesteld."

Midweeks zag De Jong trainer Steve McClaren ontslagen worden. Rafael Benitez heeft de trainer opgevolgd. "We hebben pas een paar dagen onder hem getraind, hopelijk kunnen we nu accenten gaan aanbrengen", aldus De Jong, die in ieder geval weer volledig fit is. "Met mijn oog gaat het goed. Het herstel vergde wat tijd en het was een smerige blessure, maar alles is weer normaal."

[photo,96511,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen