Giménez looft supporters én defensief sterk PSV

16 maart 2016, 08:19

José Giménez vindt dat PSV het defensief uitstekend heeft gedaan in de achtste finales van de Champions League. De Uruguayaanse verdediger wist met zijn club Atlético Madrid pas na strafschoppen te winnen van de regerend kampioen van Nederland.

"Het was een goddelijke wedstrijd. We zijn heel blij met de winst en de fans. De supporters waren echt geweldig", aldus Giménez tegenover AS. "We hadden niet verwacht dat we niet zouden scoren. We wilden het binnen negentig minuten beslissen, maar PSV heeft het defensief uitstekend gedaan. We hebben zelf ook geprobeerd de nul te houden, want bij een tegengoal zou het heel lastig zijn geworden. Vervolgens kwamen de strafschoppen. Dat is altijd een dubbeltje op zijn kant, maar we hebben verdiend gewonnen."

En dus gaat Atlético komende vrijdag mee de koker in voor de loting van de kwartfinales van het miljoenenbal. "Het is lastig om de voorkeur voor een bepaalde tegenstander uit te spreken, want iedereen die zover is gekomen heeft het goed gedaan", vervolgt Giménez. "We weten dat de tegenstand sowieso sterk zal zijn, maar als we ons doel willen bereiken, moeten we van iedereen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen