Bacuna maakt Kluivert blij met keuze voor Curaçao

Jw
16 maart 2016, 22:05

Leandro Bacuna kiest voor een interlandloopbaan bij Curaçao. De 24-jarige verdediger van Aston Villa werd door bondscoach Patrick Kluivert opgeroepen voor het nationale elftal, waardoor de speler uit de Premier League een beslissing moest maken. Volgens VI gaat de jeugdinternational van Oranje in op de uitnodiging.

Bacuna zou aan Kluivert hebben laten weten dat hij op hem kan rekenen. De oud-speler van FC Groningen kreeg in de zomer van 2015 al eens een uitnodiging, die hij toen nog niet accepteerde. Bacuna wilde afwachten of er voor hem kansen lagen bij het Nederlands elftal. Bondscoach Danny Blind kon hem oproepen voor de interlands tegen Frankrijk en Engeland, maar deed dat niet. Mogelijk gaf dat de doorslag voor Bacuna.

Bacuna, die een vaste kracht is bij hekkensluiter Aston Villa, kwam in het verleden uit voor diverse beloftenelftallen van Nederland, waaronder Jong Oranje. Curaçao neemt het op 26 en 29 maart op tegen respectievelijk de Dominicaanse Republiek en Barbados. Bacuna kan daarin zijn debuut maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen