Welbeck: "We hadden het veel beter kunnen doen"

Jw
16 maart 2016, 23:16

FC Barcelona bleek woensdag ook in de return te sterk voor Arsenal. Na het 2-0 verlies in Londen werden The Gunners dit keer met 3-1 verslagen. Aanvaller Danny Welbeck wist dat het moeilijk werd, maar baalde na afloop van de gemiste kansen in beide wedstrijden.

"Het was lastig om hier met een 2-0 achterstand naar toe te komen, maar we hadden een plan opgezet om nog door te kunnen komen. Maar we wisten dat het moeilijk zou worden en helaas is het ons niet gelukt. We kregen een paar uitstekende kansen, waar we veel meer mee hadden moeten doen. Barcelona is met hun kwaliteiten wel klinisch zodra ze kansen krijgen", was de heldere analyse van de Engelse spits, die de voorkeur kreeg boven Olivier Giroud.

Luis Suarez stal de show door met een geweldige volley voor de 2-1 aan te tekenen. De Uruguayaan zag dat zijn treffer de doorslag gaf. "We wisten dat we de wedstrijd na de 2-1 moesten controleren, omdat zij er doorheen zaten en ook slechter voor stonden. Uiteindelijk hebben we laten zien hoe sterk we zijn en het thuisvoordeel uitgebuit", zei de oud-Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen