Allegri: "Kans niet gepakt, maar we kunnen trots zijn"

17 maart 2016, 07:48

Juventus heeft een uitgelezen kans op plaatsing voor de kwartfinales van de Champions League laten liggen. La Vecchia Signora kwam na een 2-2 gelijkspel in Turijn met 0-2 voor in de return tegen Bayern München, maar kon de voorsprong niet vasthouden en ging uiteindelijk na verlenging met 4-2 ten onder in de Allianz Arena.

Ondanks de uitschakeling in de Champions League is coach Massimiliano Allegri niet ontevreden. "Mijn team heeft het prima gedaan", zegt de Juventus-trainer. "Dit was een grote test en we hebben het 65 minuten lang echt goed gedaan. We creëerden veel kansen", aldus Allegri. "Maar we maakten een grote fout op het einde. Dat hadden we beter moeten doen. Het hoort bij voetbal, maar het is wel een beetje teleurstellend."

"We stonden met 2-0 voor en hadden kansen om de derde te maken. We hebben onze kwaliteiten laten zien", vervolgt Allegri. "De goal van Robert Lewandowski viel uit één van de weinige kansen die ze kregen. We hadden de mogelijkheid om door te gaan, maar hebben deze niet gepakt. Ik ben tevreden, maar ook teleurgesteld. Je ziet dat voetbalwedstrijden op details beslist worden en de late 2-2 van Thomas Müller was een detail."

Juventus verlaat de Champions League met opgeheven hoofd. "Niemand had verwacht dat we zo zouden spelen tegen Bayern", stelt Allegri, die niet beschikte over onder meer Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini en Paulo Dybala. "We hebben verloren, maar we kunnen trots zijn. Nu moeten we ons volledig focussen op de titelrace in Italië."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen