Coman 'niet teleurgesteld' voor eigenlijke werkgever

17 maart 2016, 09:17

Kingsley Coman was woensdagavond, met name in de tweede helft en in de verlenging, een plaag voor Juventus. De aanvaller van Bayern München wordt dit seizoen gehuurd van de Italiaanse tegenstander in de achtste finales van de Champions League en deed zijn eigenlijke werkgever pijn door de 4-2 aan te tekenen in de Allianz Arena. De huurling heeft geen medelijden met de club waar hij nog onder contract staat.

Bayern stond met 0-2 achter tegen Juventus, maar onder meer dankzij de goal van Coman werd er na verlenging met 4-2 van de Italiaanse topclub gewonnen. "Het is een geweldige teamprestatie", sprak Coman na afloop. Hij wordt voor twee seizoenen gehuurd van Juventus, met een optie op hem voor 28 miljoen euro op permanente basis over te nemen.

"Ik speel in een competitie met een lage gemiddelde leeftijd en ben hier zeer gelukkig", glimlacht Coman. "We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld tegen een sterk Juventus. Natuurlijk zijn zij teleurgesteld, maar dat hoort bij het voetbal. Ik ben niet teleurgesteld voor hun, omdat ik nu deel uitmaak van Bayern."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen