Pepe Reina: "Wil hier mijn carrière afsluiten met de Scudetto"

18 maart 2016, 08:52

Pepe Reina is bezig aan zijn tweede seizoen voor Napoli en strijdt met de ex-club van Diego Maradona voor de Italiaanse landstitel. De 33-jarige doelman is voornemens zijn carrière bij Napoli af te sluiten, maar niet zonder prijs. "De kans is groot dat Napoli mijn laatste club is. Maar ik wil hier niet stoppen zonder met de Scudetto in handen te hebben gestaan. Dat zou me zo ongelofelijk trots maken."

Reina begon zijn carrière bij FC Barcelona en speelde daarna voor Villarreal, Liverpool en Bayern München. Maar ook bij Napoli is hij uitstekend op zijn plek. "Vanaf dag één voel ik hier liefde. De vonk met Napoli sloeg direct over, zowel bij mij als mijn familie. We voelden ons hier binnen een mum van tijd thuis. Napels is een heerlijke stad om te wonen", aldus Reina tegenover Il Corriere dello Sport.

De absolute uitblinker bij Napoli is Gonzalo Higuaín. De Argentijnse spits wist al 27 keer het net te vinden in de Serie A. Reina: "Hij behoort tot de vijf beste spitsen ter wereld. Higuaín is een ongelofelijke speler en een essentieel onderdeel in onze aanvalsmachine. Dat zou hij overigens bij elke club zijn. We mogen onze handen dichtknijpen dat hij bij ons speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen