Riedewald: "Hoop dit seizoen nog te kunnen spelen"

18 maart 2016, 10:55

Jairo Riedewald brak begin februari van dit jaar zijn enkel in De Klassieker. Door die blessure miste hij sindsdien al heel wat wedstrijden en ook de wedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag zal hij vanaf de tribune moeten bekijken.

"De thuiswedstrijden zie ik in het stadion. Zondag (tegen NEC, red.) was dat heel moeilijk. Je wilt op het veld staan, maar dat kan nog niet. Ik hoop wel dat ik nog een wedstrijd kan spelen aan het einde van het seizoen", blijkt Riedewald hoopvol vooruit op de clubwebsite van Ajax.

Ook zijn team- en generatiegenoot Kenny Tete raakte geblesseerd aan zijn enkel, maar staat weer op het veld. Dat motiveert Riedewald bij zijn eigen revalidatie. "Als ik zie hoe Kenny stappen maakt, dan wil ik in zijn voetsporen treden. Hij is nu belangrijk voor me."

Zondag strijdt Ajax met titelverdediger PSV in een rechtstreeks duel om de koppositie. "Dit is een heel belangrijke wedstrijd. Beide ploegen zullen er vol opklappen." Aan de ontmoeting van vorig seizoen hield Riedewald in elk geval een goed gevoel over. "Dat duel eindigde in 1-3. Dat geeft ook veel vertrouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen