Grim roept vier debutanten op voor oefenduels Jong Oranje

18 maart 2016, 14:12

In navolging van bondscoach Danny Blind maakte ook Fred Grim zijn selectie bekend voor de komende interlandperiode. Jong Oranje speelt oefeninterlands tegen Noorwegen (vrijdag 25 maart) en Servië (maandag 28 maart) en daarvoor werd een viertal spelers voor het eerst opgeroepen.

Eén van de vier debutanten in de selectie is Kingsley Ehizibue. Hij debuteerde eind 2014 in het eerste elftal van PEC Zwolle en speelt daar voornamelijk op de rechtervleugel. Ook Vincent Vermeij behoort tot de selectie. De fysiek sterke aanvaller van De Graafschap was dit seizoen zesmaal trefzeker in de Eredivisie.

FC Utrecht levert twee spelers die voor het eerst worden opgeroepen. Bart Ramselaar maakt dit seizoen een uitstekende indruk als centrale of aanvallende middenvelder. Ook Patrick Joosten is opgeroepen. De rappe voorhoedespeler stond dit seizoen elfmaal in de basis, maar scoorde nog niet.

Fred Grim licht de keuze van zijn selectie toe op de KNVB-website. "We hebben een goede mix van spelers die er al langer bij zitten en spelers die voor het eerst een selectie bij Jong Oranje hebben verdiend. Dat is goed voor de dynamiek in de groep. Tonny Vilhena is er vanwege familieomstandigheden niet bij, dat is in goed overleg besloten. In Spanje willen we de basis versterken voor de resterende kwalificatieduels. Noorwegen en Servië zijn goede ploegen, en te vergelijken met de landen die we nog ontmoeten in de kwalificatiereeks voor het EK 2017."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen