Jans heeft wat te kiezen, Streppel focust zich op Willem II

18 maart 2016, 14:46   Bijgewerkt: 18 maart 2016, 15:08

Zaterdagavond nemen PEC Zwolle en Willem II het tegen elkaar op. De thuisploeg staat negende en zal een sprong willen maken naar de plaatsen die toegang geven de de play-offs voor Europees voetbal. De bezoekers uit Tilburg voelen de hete adem van Excelsior in de nek en moeten oppassen niet onder de rode streep te belanden.

"Als je bij wilt blijven, móet je morgen winnen", vervolgt Jans. "We kunnen echt geen punten meer laten liggen. We moeten dus ons niveau zien te halen tegen Willem II. En dat lukt ons thuis over het algemeen wat makkelijker dan in uitwedstrijden." Thuis pakte Zwolle dit seizoen 23 punten, uit 15.

Eerder deze week{image[305081][left-half][]}werd bekend dat Willem II-trainer Jurgen Streppel volgend seizoen aan het roer staat bij sc Heerenveen. "Liever hadden we het nieuws dan ooknog wat uitgesteld, maar tegenwoordig kun je dat niet meer tegenhouden. Op een gegeven moment is duidelijkheid het belangrijkste. En nu op naar PEC Zwolle. Ik ga vol de schouders eronder zetten. Het doel is om ons te handhaven. En dus moeten we zorgen dat we in Zwolle punten gaan pakken", zei Streppel tegen Omroep Brabant.

Streppel hintte op enkele wijzigingen in de basisopstelling. "Iedereen moet bij ons zijnkwaliteit laten zien. Of dat nou bikkelen is, vechten, duels aangaan, mooi voetballen, creatief zijn, doelpunten maken of wat dan ook. Maar als je je kwaliteiten minder etaleert wordt het tijd voor anderen. En dus gaat er zaterdag een iets ander Willem II staan. Maar dan bedoel ik een paar andere namen, maar niet een andere speelstijl."

[photo,92728,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen