Man die Vermeer bedreigde definitief ontslagen

18 maart 2016, 19:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marco B., één van de mannen die Kenneth Vermeer op donderdag 11 februari openlijk bedreigde tijdens de Premier League Darts in Newcastle, is zijn baan bij Reade definitief kwijt. Een dag na het voorval werd al bekend dat het centrum voor revalidatie en reumatologie de man op non-actief had gezet.

Na een gesprek tussen B. en de Raad van Bestuur van Reade zijn beide partijen in onderling overleg uit elkaar gegaan, zo bevestigt een woordvoerder van de firma vrijdag aan RTL Nieuws. B. en een vriend vonden het nodig om bij de opkomst van één van de darters bordjes met daarop teksten als 'Kenneth NSB', begeleid met een getekende pop, en 'Kenneth Hangen' te laten zien voor de camera's. Hiermee doelden ze op Kenneth Vermeer, die in de zomer van 2014 van Ajax naar Feyenoord overstapte. Of het tweetal hiervoor vervolgd wordt, is nog niet bekend.

Enkele dagen voor het voorval in Newcastle was Vermeer tijdens Ajax - Feyenoord ook al bedreigd. Toen hing een andere man een pop die de keeper moest voorstellen op in de Amsterdam ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen