Letschert is blij: "Voorselectie was al emotioneel voor me"

19 maart 2016, 13:06

De naam van Timo Letschert is mogelijk de meest verassende in de selectie van het Nederlands elftal voor de oefenduels met Engeland en Frankrijk. De verdediger, die een sterk seizoen doormaakt bij FC Utrecht, is dolgelukkig.

In gesprek met FOX Sports doet Letschert zijn verhaal. "De voorselectie was al een emotioneel moment voor mij. Ik heb ook de andere kant van de medaille meegemaakt. Ik ben verguisd en uitgemaakt voor een lastige, vervelende jongen. Dat is moeilijk voor een jonge gozer, maar dat heb ik opgepakt en daardoor ben ik rijper geworden als mens en speler."

Hij kreeg het nieuws dat hij definitief bij de selectie zit overigens op een vreemde manier te horen. Ik was aan het spelen met mijn zoontje toen ik een appie kreeg van een vriend van me. 'Gefeliciteerd pik, je zit erbij'. Ik moest er inderdaad zelf achter komen, maar wat kan mij het schelen? Ik zit erbij. Het was nog wat onwerkelijk, maar is hartstikke mooi", aldus de verdediger, die vrijdag met Utrecht van Excelsior won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen