Basisklant Nelom: "Hebben geluk waar aan onze zijde"

19 maart 2016 – Na een dramatische periode schijnt de zon weer in Rotterdam-Zuid. Feyenoord won de laatste drie competitieduels en plaatste zich tussendoor ook nog voor de finale van de KNVB Beker. De Rotterdammers hopen de goede reeks zaterdagavond een goed vervolg te geven, als De Graafschap op bezoek komt. Miquel Nelom kijkt met vertrouwen vooruit.

Basisklant Nelom: "Hebben geluk waar aan onze zijde"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hij weet hoe belangrijk het voor een team is om duels te winnen. "Winst kan een goede omschakeling zijn. Dit moeten we ook zo houden. We waren bij nederlagen een beetje ongelukkig, ondanks dat we soms best goed speelden. Nu hebben we het geluk weer aan onze zijde. Het is taak om stabiel te blijven en de tactiek zo goed mogelijk uit te voeren", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

?De linksback start vanavond in de basis bij Feyenoord, omdat Terence Kongolo geblesseerd is. "Het liefst was ik op een andere manier teruggekeerd in het elftal", zegt hij collegiaal. "Nu is het belangrijk om de knop om te zetten en er te staan."

De Graafschap is een ploeg die Feyenoord in principe moet kunnen verslaan. "De focus en mentaliteit moeten goed zijn. Zij zullen niet aanvallend spelen en dus is het belangrijk wat wij er tegenover zetten."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd