Interlanddebuut lonkt voor Cabral en Rashica

21 maart 2016 – Jerson Cabral is voor de eerste keer in zijn carrière geselecteerd voor het nationale elftal van de Kaapverdische Eilanden. De vleugelaanvaller ontmoet Hakim Ziyech, zijn maatje bij FC Twente, komende week in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup. Zaterdag vindt het heenduel plaats, dinsdag volgt de return.

Interlanddebuut lonkt voor Cabral en Rashica

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Mijn ouders zijn Kaapverdiaans en ik was er al een tijdje mee bezig om voor het land uit te kunnen komen. In de winterstop ben ik er nog geweest voor een korte vakantie", zegt Cabral op de Twente-site over zijn uitverkiezing. "Mijn ouders gaan ook mee, ze zijn heel trots. Ik kijk echt uit naar de komende week, ik ga vooral genieten. Bij FC Twente heb ik sinds de winterstop het goede gevoel te pakken en dat wil ik meenemen naar deze interlands. Dat ik meteen Hakim Ziyech tref maakt het extra leuk en bijzonder."

Vitesse meldt ondertussen dat Milot Rashica voor het eerst opgeroepen is voor de nationale ploeg van Albanië. De vleugelaanvaller neemt het eerst met Albanië onder 21 op tegen de generatiegenoten van Griekenland, alvorens hij met de Albanese ploeg op bezoek gaat bij Luxemburg.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd