Benteke voelt zich genegeerd door coach Klopp

23 maart 2016, 22:32

Het huwelijk tussen Liverpool en Christian Benteke is nog niet echt een gelukkige gebleken. De Belgische international werd afgelopen zomer voor een monsterbedrag overgenomen van Aston Villa, maar kon nog niet imponeren op Anfield Road. Sinds Jürgen Klopp aan het roer staat als manager, is zijn speeltijd bovendien minder geworden.

Benteke zegt in gesprek met Sport/Voetbalmagazine dat hij niet blij is met de situatie waarin hij verkeert. "Ik voelde direct dat het door de komst van Jürgen Klopp moeilijk zou worden voor mij, ook al wist ik dat hij me wel waardeerde", aldus de spits. En dat terwijl Klopp in het verleden nog naar Borussia Dortmund wilde halen. "Wanneer een coach je zegt dat hij je naar Dortmund wil halen en je zit een tijdje later bij dezelfde club en hij negeert je, dan is dat moeilijk te begrijpen...", verzucht Benteke.

"Nog altijd zegt hij me dat ik een spits ben die alles kan: scoren, de bal afleggen, koppen... Als ik zo veel variatie in mijn spel heb, waarom speel ik dan niet?", vraagt Benteke zich af. Hij heeft er met Klopp al wel over gesproken. "Hij vertelde me dat ik meer involved moest zijn, meer betrokken bij het spel."

De 25-jarige Benteke stond in de afgelopen zestien wedstrijden slechts vijf keer in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen