Tapia is reëel: "Tijd nodig om te wennen bij Feyenoord"

25 maart 2016, 21:16

Renato Tapia had hoge verwachtingen van zijn transfer naar Feyenoord, maar de oud-speler van FC Twente heeft zijn belofte in Rotterdam nog niet kunnen inlossen. Op de website van de club laat hij weten dat hij nog moet wennen bij Feyenoord.

Tapia moet zakelijker spelen van de technische staf, vertelt hij. "Volgens de trainers moet ik sneller handelen en simpeler spelen. Daar werk ik aan, al is het frivole wel iets dat altijd in mijn spel heeft gezeten. Dat komt door het straatvoetbal dat ik vroeger speelde. Daar kwam je heel vaak in één-tegen-éénduels. In Peru krijg je veel meer tijd en ruimte, hier in Nederland word je als middenvelder veel sneller onder druk gezet. Dat is een punt dat ik nog kan verbeteren."

Hij speelde met Feyenoord pas drie keer mee in een eredivisieduel. "Het liefst wil ik altijd spelen, maar als ik eerlijk ben, heb ik misschien nog even tijd nodig om te wennen aan mijn teamgenoten en het spel van Feyenoord. Ik heb vertrouwen in mezelf en sta nog altijd voor de volle honderd procent achter mijn keuze om naar deze club te komen. Net als bij Twente heb ik geduld en wacht ik op mijn kans, die ik dan zal pakken. Hopelijk kan ik de supporters snel de beste versie van Renato Tapia laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen