Transfer John naar Ajax ketste af: "Daar baalde ik van"

26 maart 2016, 14:36

Toen Ola John bij FC Twente de pannen van dak speelde en hij zelfs minuten maakte in Oranje, leek niets een fraaie voetbaltoekomst de buitenspeler in de weg te gaan. Het ging echter alsnog mis voor de aanvaller, die momenteel bij Reading speelt. "Als ik het kon terugdraaien, had ik het misschien wel anders gedaan."

Nadat hij indruk maakte bij Twente stond Benfica voor hem op de stoep, maar zijn verblijf in Portugal liep uit op een teleurstelling. Twee jaar geleden wilde Ajax hem verlossen van Benfica. "Ik wilde zelf heel graag, maar de clubs kwamen er niet uit. Daar baalde ik wel van, ja. Misschien was ik dan wel topscorer van de Eredivisie geworden. Maar uiteindelijk weet je dat nooit", zegt hij realistisch bij de NOS.

Momenteel speelt hij dus bij Reading, dat John in de zomer definitief over kan nemen van Benfica. "Iets anders zou wel goed zijn voor mij, denk ik. Ik heb een tijdje bij Benfica gespeeld en ik kijk nu wel uit naar een nieuw avontuur. We wachten af wat er in de zomer gebeurt", zegt John, die zich steeds meer thuis voelt in het Championship. "Het gaat al een stuk beter met me. Deze competitie was even wennen, maar nu speel ik veel en voel me ik me zelfverzekerd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen