Casillas: "Mijn afscheid komt steeds dichterbij"

28 maart 2016, 10:57

Iker Casillas keepte zondag tegen Roemenië (0-0) zijn 166ste interland voor de nationale ploeg van Spanje en is daardoor nu de meest ervaren Europese international. Hij nam het record over van de Let Vitalijs Astafjevs. De 34-jarige keeper van FC Porto denkt al aan zijn afscheid, maar heeft nog geen datum in gedachten.

"Ik ben blij met mijn 166 interlands en dat ik nu de meeste wedstrijden voor een Europese nationale ploeg heb gespeeld", aldus Casillas. "Door de jaren heen heb ik goede en slechte momenten meegemaakt, maar ik zal de goede onthouden. Mijn afscheid als international komt dichterbij. Het is duidelijk dat er voor iedereen een moment komt om te stoppen en daar ben ik geen uitzondering op. Maar ik ben nog steeds enthousiast en vind het leuk om deel uit te maken van een selectie vol met jonge jongens. Ik weet nog niet of dit mijn laatste jaar wordt voor Spanje. Op dit moment denk ik er alleen aan om elke dag te genieten."

Casillas durft niet te zeggen of hij komende zomer actief is op Euro 2016. "Bondscoach Vicente del Bosque zal de 23 spelers oproepen die hij het beste acht", besluit de sluitpost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen