Dost mag hopen op minuten, zorgen om Verhaegh

30 maart 2016, 17:41

Er liggen eindelijk weer speelminuten in het verschiet voor Bas Dost. De Nederlandse spits, die de afgelopen tijd buitenspel stond wegens een gebroken middenvoetsbeentje, is op de weg terug en hoopt komende vrijdag in de uitwedstrijd van VfL Wolfsburg tegen Bayer Leverkusen zijn rentree te kunnen maken.

Omdat Dost woensdagmiddag pas weer gedeeltelijk kon meetrainen met de selectie van Wolfsburg, doet coach Dieter Hecking het nog rustig aan met onze 26-jarige landgenoot. "Misschien een korte invalbeurt, meer niet", zo citeert Bild de oefenmeester van Die Wölfe. Speelminuten in het Champions League-tweeluik met Real Madrid lonken ook voor Dost. Deel één van de dubbele ontmoeting staat gepland voor komende woensdag.

Bij FC Augsburg maakt men zich ondertussen zorgen over de fysieke gesteldheid van Paul Verhaegh. De aanvoerder van de Europa League-deelnemer moest de woensdagtraining vroegtijdig staken wegens spierproblemen. Het is nog niet duidelijk hoe erg de schade is. Augsburg neemt het zaterdag op tegen FSV Mainz 05.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen