Vd Looi mist Mahi: "Laten zien wat we waard zijn"

1 april 2016, 15:54

In de interlandonderbreking kon FC Groningen even de zinnen verzetten, maar dat wil niet zeggen dat de ellende al voorbij is bij de houder van de KNVB Beker. Nog steeds hangt er een reeks van zes verloren wedstrijden op rij als een grauwsluier over de Euroborg. Coach Erwin van de Looi hoopt zondag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag eindelijk weer eens punten te pakken.

"Op zich was het lekker om even vrij te zijn, maar toch ben ik met m'n hoofd veel bij het team geweest", geeft Van de Looi aan op de clubwebsite. De coach hoopt dat Groningen het seizoen net als voorgaande jaren goed kan afsluiten. "We hebben veel succes meegemaakt de afgelopen jaren. Maar in de sportwereld hoor je niet altijd bij de winnaars. Na een mindere fase ga je het overigens wel meer waarderen, als je weer wint. We blijven hard werken voor een resultaat. We moeten laten zien dat we uit het juiste hout gesneden zijn. Laten zien wat we waard zijn en we gaan voor een resultaat."

Met ADO treft Groningen een wisselvallige tegenstander, die wel veel individuele kwaliteiten heeft. "Ze hebben een volwassen ploeg met veel ervaren jongens die weten hoe het werkt. Wij zullen er vanaf het begin ook stevig in moeten gaan. Ook zullen we negentig minuten een team moeten blijven. Dat lukte de afgelopen wedstrijden slechts bij fases. We zullen lastige momenten sneller moeten verwerken", weet Van de Looi.

Mimoun Mahi ontbreekt wegens een blessure, Bryan Linssen is een vraagteken. Jarchinio Antonia keert na een disciplinaire schorsing terug in de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen