Faber: "NEC moet verdomme winnen tegen Vitesse"

Ger
1 april 2016, 17:47

Ernest Faber wil graag zijn laatste wedstrijd tegen Vitesse als NEC-trainer winnend afsluiten. Eerder dit seizoen verloren de Nijmegenaren op bezoek bij de aartsivaal (1-0). Zondag kan NEC zich voor eigen publiek revancheren.

"Bij mij is het glas niet half leeg. Daarom moeten we verdomme winnen van Vitesse", zegt Faber, die komende zomer NEC verlaat voor FC Groningen, tegen Omroep Gelderland. "We moeten op het scherpst van de snede spelen. Dat is ook nodig tegen al die talenten van Chelsea bij Vitesse."

"Ik weet hoe het leeft hier bij het publiek, dat merk je aan alles. En dit zijn ook mooie wedstrijden om te spelen. We hebben verder geen blessures. Dat is ook een compliment aan de jongens. We willen er vol voor gaan en de play-offs halen. Dat hebben we met z'n allen afgesproken, dat we een prijs willen halen."

Aanvoerder Rens van Eijden kreeg twee weken geleden, voor de interlandperiode, tegen ADO Den Haag zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is geschorst. Christian Santos ontbreekt eveneens. De topschutter zit tegen Vitesse zijn tweede van drie duels schorsing uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen