Scorende Chery kan nederlaag QPR niet voorkomen

Ger
1 april 2016, 23:08

Tjaronn Chery heeft Queens Park Rangers met een doelpunt niet aan punten kunnen helpen in de Engelse eerste divisie. Voor eigen publiek werd verloren van Middlesbrough: 2-3.

De 27-jarige Chery, na zijn overstap van FC Groningen bezig aan zijn eerste seizoen bij QPR, scoorde in de 86ste minuut. Het betekende de eindstand van het thuisduel. Middlesbrough had in de achttiende minuut de leiding genomen via Jordan Rhodes. Nog voor de pauze maakte Jamie Mackie gelijk. De bezoekers namen in de tweede helft afstand door treffers van Gastón Ramírez en Ben Gibson.

Middlesbrough stijgt door de zege naar de tweede plaats, aan het einde van het seizoen goed voor promotie naar de Premier League. QPR blijft steken op de elfde positie.