Vermeij bloeit op: "Was niet goed genoeg voor Ajax"

2 april 2016, 13:48

Dit seizoen vestigt Vincent Vermeij naam in de Eredivisie, de spits is een belangrijke schakel in het elftal van De Graafschap. De jonge aanvaller ontving recent ook voor het eerst een uitnodiging van Jong Oranje en afgelopen week maakte hij zijn eerste goal in die ploeg. En passant lichtte De Graafschap ook nog de optie in zijn contract, waardoor Vermeij een prima week achter de rug heeft.

Omdat zijn werkgever de optie heeft gelicht, speelt hij na dit seizoen ook nog in Doetinchem. "Ik ben er uiteraard heel blij mee. Tuurlijk knijp je hem als je op de bank zit aan het begin van het seizoen of ze de optie wel zouden lichten", zegt Vermeij tegen de NOS. Hij werd in 2014 overgenomen van Ajax. "Ik was voor mijn gevoel niet goed genoeg voor Ajax. Bij De Graafschap kon ik veel meer 'minuten maken'. Het is ook niet erg, want Ajax 1 is nogal wat. Zeker als je van de amateurs komt", aldus de spits, die in 2013 de overstap maakte van HSV De Zuidvogels naar de topclub.

Zaterdagavond speelt Vermeij met De Graafschap de kraker tegen SC Cambuur. Hij hoopt voor het eerst sinds eind februari te scoren voor zijn club. "Het wordt wel weer eens tijd voor een doelpunt, ja."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen