Zidane: "Ik vond alles mooi aan deze prestatie"

Jw
3 april 2016, 09:27

Real Madrid knokte zich zaterdag naar een knappe overwinning in Camp Nou. De Koninklijke vocht zich terug van een 1-0 achterstand en ging er met drie punten vandoor. Trainer Zinedine Zidane vond dat zijn team een absolute topprestatie had geleverd.

"Ik ben tevreden over alles", begon Zidane. "We hadden in het begin moeite, maar ik loop uiteindelijk weg met een geweldig blij gevoel voor onze fans, omdat het niet eenvoudig is om hier te winnen. Ik vond alle aspecten aan deze overwinning geweldig. We hebben er ongelofelijk veel energie in gestoken en zowel in defensief als aanvallend opzicht was het goed."

Real Madrid bleef in de tweede helft vechten, ondanks een rode kaart van Sergio Ramos. Dat deed Zidane goed. "Als ik een team zo hecht zie spelen, en iedereen vecht voor elkaar, dan is er voor een trainer niets mooiers. Voorafgaand aan deze wedstrijd wisten we dat het een gevecht zou worden en goed voorbereid moesten zijn", vervolgde Zidane.

De voormalig sterspeler wilde niet ingaan op de titelkansen van Real Madrid. "We staan nog altijd zeven punten achter op Barcelona. We moeten ons richten op het eerstvolgende duel in de Champions League. Daarna kijken we pas weer naar de Primera Divsion. We zullen het per wedstrijd bekijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen