De Haan: "Het klopte prima op het middenveld bij ons"

3 april 2016, 18:05

Trainer Foppe de Haan had niet meer op een overwinning op Roda JC gerekend toen het vlak voor tijd 1-1 stond. Branco van der Boomen schoot in de blessuretijd echter een vrije trap raak, waardoor sc Heerenveen zondag met 1-2 aan het langste eind trok in Kerkrade.

"Van den Boomen schoot hem er fantastisch in. Dat kan hij, dat heeft hij bij het beloftenteam ook wel eens gedaan. Ik was heel tevreden over hem, hij brengt heel veel voetbal in de ploeg. Samen met Jerry St. Juste, meer een bijtertje, klopte het prima op het middenveld bij ons", relativeert De Haan in gesprek met FOX Sports.

Van den Boomen genoot zelf ook van het doelpunt. "Ik train veel op vrije trappen, maar niet uit die hoek. Ik zag dat de keeper wat ver naar de eerste paal stond en Roda heeft veel goede koppers, dus ik probeerde het maar gewoon. Het was heerlijk."

Darije Kalezic baalde vanzelfsprekend van de late tegentreffer. "Het was een moeilijke wedstrijd voor ons, we kregen weinig uitgespeelde kansen. In de tweede helft waren we beter. Het leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel. Maar toen maakten we een fout die op dit niveau wordt afgestraft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen