Van de Looi: "Zege doet meer dan twintig groepsgesprekken"

3 april 2016, 18:23

FC Groningen maakte tegen ADO Den Haag een einde aan een reeks van zes competitienederlagen op rij. Met tien man trok het elftal van trainer Erwin van de Looi een 0-1 overwinning over de streep.

Rasmus Lindgren was de gevierde man met een rake vrije trap. "Het werd wel weer tijd", bekent Van de Looi tegenover FOX Sports. "Het was niet makkelijk, maar we hebben geknokt als leeuwen. Het spatte ervan af dat we die reeks wilden doorbreken. Het begint, hoe basaal het ook klinkt, met kei- en keihard werken en dan komen onze voetballende kwaliteiten wel naar boven."

"En inderdaad, een zege doet meer dan twintig groepsgesprekken, dat is duidelijk." Lindgren probeerde met een vrije trap vanaf dertig meter een gokje te wagen. "Ik heb een halfjaar niet geschoten met die voet, want ik was er vier maanden aan geblesseerd. Maar ik neem pijnstillers in voor wedstrijden, dus daardoor probeerde ik het weer eens. Die bal schiet ik fantastisch binnen."

Michael de Leeuw werd al snel van het veld gestuurd vanwege een kopstoot tegen verdediger Tom Beugelsdijk. "Ik vond het geen kopstoot, want dan had Beugelsdijk het wel gevoeld, maar nu loopt hij door alsof er niets was gebeurd. Als je hiervoor al rood trekt, kan je heel vaak rood trekken. We zullen zien wat er de komende week gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen