Suarez: "Jammer dat Torres een rode kaart kreeg"

6 april 2016, 07:48

Luis Suarez was dinsdagavond de gevierde man bij FC Barcelona, dat dankzij zijn twee doelpunten met 2-1 van Atlético Madrid won. Toch zag het er na 45 minuten voetbal niet naar uit dat de Catalanen zouden winnen, aangezien de bezoekers met 0-1 voor kwamen. Door een rode kaart van Fernando Torres kantelde de wedstrijd echter. Ondanks zijn heldenrol vond Suarez dit jammer.

Torres maakte de openingstreffer in Camp Nou, maar werd na een half uur spelen al naar de kant gestuurd met zijn tweede gele kaart. "De rode kaart wat cruciaal. Zeker als je nagaat wat voor speler Torres is", sprak Suarez na de gewonnen wedstrijd. "Hij beging wel twee zware overtredingen", vindt de Uruguayaan. "Het was wel jammer dat hij een rode kaart kreeg, omdat het mooier zou zijn geweest om elf tegen elf te blijven spelen."

Suarez rekent zich ondanks de overwinning nog niet rijk. "Het wordt nog lastig, we zullen ook daar een doelpunt moeten maken. Maar dat geldt al helemaal voor hun. Het zal een zelfde soort wedstrijd worden als het eerste duel. Wij moeten rustig blijven, zij moeten komen", aldus de tweevoudig doelpuntenmaker van het heenduel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen