Opmerking Pröpper schiet in verkeerde keelgat KNVB

6 april 2016, 17:09

Een gekscherende opmerking van Davy Pröpper heeft vandaag (woensdag) een vreemde wending genomen. De middenvelder van PSV zei eerder vandaag dat hij zijn broer Robin Pröpper een vakantie zou geven als hij met De Graafschap zou winnen van Ajax. Die opmerking is in het verkeerde keelgat van de KNVB geschoten, zo laat de bond weten in een reactie.

Davy Pröpper liet in gesprek met VI weten dat zijn broer op zijn kosten een vakantie naar keuze mocht uitzoeken, als hij met De Graafschap op de laatste speeldag van Ajax wint. Die club is met het PSV van Davy Pröpper verwikkeld in een spannende titelrace. "De laatste speeldag: De Graafschap-Ajax. Mochten de verschillen dan nog minimaal zijn, dan reken ik op hem. Ik heb hem al een vakantie beloofd als hij van Ajax wint. De bestemming mag hij zelf kiezen, dat maakt me dan helemaal niets uit. Het zou het ultieme slot van een mooi seizoen kunnen worden", zei de speler van PSV.

Volgens de KNVB mag een dergelijke winstpremie echter niet, zo laat een woordvoerder weten bij tegenover Omroep Gelderland. "Volgens het reglement mag het niet. Je mag geen aanmoedigingspremie geven", luidt de reactie. "We zullen dat bij PSV aangeven. Maar ik heb het idee dat het een verhaal is met een knipoog."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen