Martens maakt rentree: "Doel is nu EK in eigen land"

Ger
7 april 2016, 11:29

Lieke Martens keert terug bij de Oranje Leeuwinnen in de oefeninterland tegen Nieuw-Zeeland. De aanvalster moest, evenals Stefanie van der Gragt, door een blessure vlak voor het Olympisch kwalificatietoernooi afhaken. Zonder het duo liep Nederland deelname aan het toernooi mis.

"Ik kreeg bij de eerste training een bal tegen mijn hoofd die ik niet zag aankomen. Het was eigenlijk meteen klaar. Bij de eerste wedstrijd was ik nog niet fit genoeg om te komen kijken. De tweede wedstrijd heb ik in het stadion gekeken en de derde zelfs vanuit Zweden, waar ik momenteel speel", zegt Martens op de website van de KNVB. "Het was voor het eerst dat ik niet bij de selectie zat, dus dat was heel raar. Ik heb de meiden nog wel succes gewenst, maar verder heb je weinig invloed op de wedstrijden."

De Limburgse baalt dat Nederland één doelpunt tekort kwam voor de Olympische Spelen. "We hadden hier heel lang naartoe gewerkt. Als je dan niet gaat, moet je dat met zijn allen even verwerken. Maar terugkijken heeft geen zin. De knop moet nu om. Het eerstvolgende doel is het EK in 2017 in eigen land. Daar moeten we het nu gaan laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen