St. Juste beseft: "Heerenveen kan niet tevreden zijn"

Ger
7 april 2016, 15:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jerry St. Juste debuteerde bijna een jaar geleden in de thuiswedstrijd tegen AZ in de basis van sc Heerenveen. Komende zondag wacht opnieuw een duel met de Alkmaarders in het Abe Lenstra Stadion. St. Juste is inmiddels een vaste waarde in het elftal van de Friezen.

"Ik ben het afgelopen jaar beter geworden, fysiek sterker en slimmer, maar dat is logisch. In de Eredivisie wordt een ander niveau gevraagd, daar word je automatisch beter van. Dit was mijn eerste stap, nu moet ik doorgroeien, nog beter worden", zegt St. Juste (19) op de clubwebsite. De jongeling brak door als centrale verdediger, maar staat dit seizoen regelmatig op het middenveld. "In het belang van het elftal speel ik graag op het middenveld, maar persoonlijk denk ik dat ik achterin van meer betekenis kan zijn voor het team."

St. Juste wil met Heerenveen in de laatste vijf competitieduels van het seizoen graag nog enkele plekken klimmen op de ranglijst. "We kunnen niet tevreden zijn over onze huidige klassering. Heerenveen heeft een hogere doelstelling. Met AZ, Ajax en Groningen hebben we nog mooie thuisduels voor de boeg waarin we onze fans nog iets willen bieden. Wie weet kunnen we zelfs nog een rol in de titelstrijd spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen