Optimistisch PEC Zwolle blijft geloven in play-offs

7 april 2016, 16:45

Normaal gesproken volstaat plaats acht dit seizoen voor een ticket voor de play-offs om Europees voetbal. Daar is PEC Zwolle, na een 3-0 nederlaag bij Ajax, één plaats van verwijderd. Met een behoorlijk lastig programma in het vooruitzicht wordt het voor de bekerwinnaar van 2014 een pittige klus om de play-offs te halen, maar er heerst optimisme in het Zwolse kamp.

In de laatste vijf speelronden speelt PEC Zwolle nog tegen achtereenvolgens Roda JC (thuis), AZ (uit), NEC (thuis), Excelsior (uit) en PSV (thuis). De Zwollenaren staan op 41 punten en jagen op concurrenten NEC (43), Vitesse (43), Heracles Almelo (45) en FC Utrecht (46). "De strijd ligt nog open", zegt Queensy Menig in gesprek met FCUpdate.nl.

Ron Jans weet dat de duels met AZ en PSV lastig zullen worden, maar is ook optimistisch gestemd. "Er komen ook nog andere tegenstanders aan. De laatste serie begint vrijdag met de wedstrijd tegen Roda JC", aldus de coach van PEC Zwolle. "We hebben nu een paar keer in de situatie gezeten dat het moeilijk zou worden als we de volgende thuiswedstrijd niet winnen en dat ging steeds goed. Het is duidelijk wat ons vrijdag te doen staat", besluit Jans.

[photo,95766,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen