Willem II gaat niet alleen maar tegenhouden tegen PSV

8 april 2016, 14:59

In de strijd tegen degradatie wacht Willem II een lastige wedstrijd. De Tilburgse club gaat zaterdag op bezoek bij landskampioen PSV. Ze staan op doelsaldo boven de rode streep en elk punt in de laatste vijf duels kan cruciaal zijn, maar Willem II gaat in het Philips Stadion niet louter verdedigen.

"Ik geloof niet in negentig minuten tegenhouden. Wel de ruimtes klein houden en gevaarlijk zijn in de omschakeling", zegt Jordens Peters tegen Omroep Brabant. Hij hoopt op een stunt. "Veel is gelijkwaardig in de Eredivisie. Maar Ajax en PSV steken er bovenuit. Qua resultaat, qua veldspel en qua voetbal. Daar moeten we een strijdplan voor bedenken."

"Ik snap ook wel dat als je niet van de kleintjes wint, mensen zich afvragen hoe je dan van PSV gaat winnen", vult doelman Kostas Lamprou aan. "Maar we gaan het wel proberen. Als je normaal honderd procent je best doet, moet je dat nu 120 procent doen. Gewoon niet bang zijn. Elk punt is goud waard, dus een gelijkspel kan ook als een overwinning aanvoelen."

Terell Ondaan en Guus Hupperts gelden als een twijfelgeval bij Willem II voor het bezoek aan PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen