Vd Looi wil bevestiging, Vreman ziet mogelijkheden

8 april 2016, 16:12

FC Groningen hoopt de overwinning bij ADO Den Haag een passend vervolg te geven. De houder van de KNVB Beker zegevierde afgelopen zondag met 0-1 in het Kyocera Stadion en won daarmee weer eens na zes nederlagen op rij. Komende zondag speelt FC Groningen in de eigen Euroborg tegen De Graafschap, dat de punten goed kan gebruiken in de strijd tegen degradatie.

Van de Looi: "Andere week dan anderen"

Van de Looi weet wel dat het niet gemakkelijk gaat worden tegen De Graafschap, dat de laatste maanden goed bezig is. "Ze zijn aan een behoorlijke periode bezig. Na een moeizaam begin hebben ze de punten gepakt door 'kneiterhard' te willen werken. En op die manier zijn ze uit nagenoeg kansloze positie teruggekomen. En nu hebben ze zelfs nog kans om in de Eredivisie te blijven. Diverse spelers hebben zich prima ontwikkeld. Er zijn zelfs een paar jongens uitgenodigd voor Jong Oranje. Het is een ploeg om rekening mee te houden", aldus Van de Looi, die niet kan beschikken over Mimoun Mahi en Dino Islamovic. Jarchinio Antonia, Bryan Linssen en Kasper Larsen zijn wel weer inzetbaar, terwijl Michael de Leeuw na een succesvol beroep toch niet geschorst is.

Vreman ziet mogelijkheden in Euroborg

Vreman is voorbereid op het meespelen van De Leeuw, in het verleden speler van De Graafschap, bij Groningen. "Een lastige en goede spits. Wat ik de verdedigers meegeef? Dat ze hem niet moeten laten scoren", lacht Vreman. "Nee, hij heeft snelheid, kan koppen. Daar moeten we ons tegen wapenen." De Graafschap kan in Groningen rekenen op de steun van 525 fans, tot genoegen van Vreman. "Dat zegt wel wat, dat zij je willen helpen. Er heerst veel positivisme en dat is mooi om te zien. Mijn boodschap aan hen? Laat je horen!"

[photo,97007,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen