Vleugelstrijd bij Ajax: "Fischer zit dicht tegen Younes aan"

9 april 2016, 13:56

Het is bij Ajax dringen op de vleugelposities in de voorhoede. Amin Younes en Lasse Schone krijgen momenteel de voorkeur van Frank de Boer, maar met Anwar El Ghazi en Viktor Fischer heeft de coach twee prima vervangers op de bank. De Boer geeft aan dat met name Fischer dicht bij een basisplaats zit.

Vorige week, tegen PEC Zwolle, kwam Fischer binnen de lijnen als invaller en bleef El Ghazi op de bank. Op de clubsite geeft De Boer uitleg over die keuze. "Ik vind dat Fischer heel goed traint en beloonde hem daarom met een invalbeurt. Hij zit heel dicht tegen Amin aan, maar op dit moment heb ik gezien de resultaten geen reden om te wisselen. Hetzelfde geldt voor Anwar, die ook goed traint. Ik weet zeker dat ze er zullen staan als ze nodig zijn."

Ontevreden spelers zijn niet welkom in het team van De Boer, zo maakt hij duidelijk. "Natuurlijk zal er bij die jongens iedere week teleurstelling zijn als blijkt dat ze niet gaan spelen. Maar dat boek is afgesloten. We moeten maar aan één ding denken en dat is het team. Ik heb het idee dat we er op dit moment goed voor staan."

Ajax gaat zaterdagavond op visite bij het geplaagde SC Cambuur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen