Zege op Excelsior brengt play-offs dichterbij voor Heracles

9 april 2016, 20:53

Heracles Almelo lijkt de play-offs voor Europees voetbal bijna niet meer te kunnen ontlopen. De Almeloërs boekten zaterdagavond een 1-3 overwinning op Excelsior, waardoor het op dit moment vierde staat in de Eredivisie. In Rotterdam worden de problemen steeds groter.

Aan de kant van Excelsior waren er twee wijzigingen ten opzichte van vorige week. Brandley Kuwas en Jeff Stans hadden een basisplaats ten koste van Daryl van Mieghem en Stanley Elbers. De reserveplek van Van Mieghem had mogelijk te maken met het gegeven dat hij volgend seizoen voor Heracles speelt. Trainer John Stegeman zag na de 0-1 overwinning op sc Heerenveen geen reden om zijn basisopstelling te wijzigen.

Heracles probeerde bij balverlies compact te spelen. Omdat niet alle linies bij Excelsior dezelfde gedachte leek te hebben, lukte het de Kralingers niet om gevaar te stichten. Het mocht zelfs van geluk spreken dat Jaroslav Navratil verzuimde om de 0-2 te maken. Daarnaast hadden de spelers van Excelsior niet door dat Illias Bel Hassani het spel verdeelde bij de bezoekers. Hij zette bij de 0-2 Weghorst met een fraaie steekpass vrij voor het doel. Het snoeiharde schot onhoudbaar voor Muyters. Wat voor Weghorst zijn tiende competitiedoelpunt betekende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen