Vd Berg in basis Heerenveen, Rienstra op bank AZ

10 april 2016, 11:25   Bijgewerkt: 10 april 2016, 11:57

Na een 2-2 gelijkspel bij FC Twente en een 2-4 nederlaag tegen PSV hoopt AZ vanmiddag (zondag) weer de smaak van een overwinning te kunnen proeven. De Alkmaarders gaan op bezoek bij sc Heerenveen. Het duel in Friesland wordt om 12.30 uur afgetrapt en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

Bij sc Heerenveen was het op voorhand de vraag of Joey van den Berg, terug van een schorsing, weer in de basis zou mogen starten. Dat is het geval. De captain staat samen met Branco van den Boomen en Jeremiah St. Juste op het Friese middenveld. Sam Larsson speelt tegen AZ niet als nummer tien, maar schuift door naar de voorhoede. Mitchell Te Vrede start in de spits, waardoor Henk Veerman weer reserve is.

Aan de kant van AZ valt op dat Ron Vlaar en Alireza Jahanbakhsh aan de aftrap verschijnen. Ben Rienstra is buiten de startopstelling gevallen, wat ook geldt voor Dabney dos Santos. De jeugdinternational van Oranje moet Levi Garcia weer voor zich dulden. Niet Mattias Johansson, maar Derrick Luckassen is de rechtsachter.

Opstellingen

sc Heerenveen: Mulder; Marzo, Otigba, Van Aken; Bijker; St. Juste, Van den Berg, Van den Boomen; Zeneli, Te Vrede, Larsson.

AZ: Rochet; Luckassen, Vlaar, Wuytens, Haps; Van Overeem, Henriksen, Haye; Jahanbakhsh, Janssen, Garcia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen