Vlaar: "We hebben elkaar in de steek gelaten"

10 april 2016, 15:21

Als herboren kwam AZ dit seizoen de winterstop uit. Dankzij negen overwinningen in tien optredens klommen de Alkmaarders van de twaalfde naar een gedeelde derde plaats in de Eredivisie. Omdat er echter nu drie duels op rij niet gewonnen zijn, is de kans op een rechtstreeks Europees ticket weer afgenomen. Ron Vlaar baalt daar stevig van, zo zei hij zondag na het 4-2 verlies bij sc Heerenveen.

Vlaar draait er niet omheen. "Het moet gewoon beter", weet hij. "We hebben elkaar in de steek gelaten en dat is echt doodzonde. Dat heb ik sinds mijn terugkeer ook nog niet zo meegemaakt. We moeten nu alles weer bij elkaar rapen en het samen weer oppakken. We zullen ons moeten verbeteren", aldus de routinier.

Bij de 1-0 van Heerenveen speelde Vlaar een ongelukkige rol. Jeremiah St. Juste leek hem te maken, maar de AZ-verdediger kreeg het (eigen) doelpunt op zijn naam. "De bal ging er via mijn buik in. De voorzet kwam bij de eerste paal, die jongen miste hem en toen raakte ik hem. Het was een beetje knullig, maar de tegengoal kon wel voorkomen worden", besluit Vlaar.

[photo,97066,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen