Teleurstelling bij Van Eijden: "Hebben het na rust laten lopen"

10 april 2016, 17:46

NEC Nijmegen liep zondag schade op in de strijd voor een plek bij de play-offs. Op bezoek bij FC Utrecht moest het elftal van trainer Ernest Faber een 3-1 nederlaag slikken. Een nederlaag die lastig te accepteren was voor Rens van Eijden.

"We hebben het na rust zelf laten lopen, waardoor het voor mij extra pijnlijk is", reageert de aanvoerder van NEC tegenover FOX Sports. "Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons richting de play-offs. De eerste helft hebben we een aantal kansen gehad waardoor je op voorsprong had moeten komen. Voor mijn gevoel hadden we na rust niet de intentie om door te drukken."

Ondanks de negende plek op de ranglijst ziet Van Eijden nog kans de play-offs te bereiken. De achterstand op nummer zeven Vitesse bedraagt dan ook maar een punt. "Zolang het mogelijk is dat te halen, haken wij nooit af", vertelt de speler die volgend seizoen voor AZ speelt.

Faber sloot zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "Je speelt twee verschillende helften. De tweede helft hebben we van een betere tegenstander verloren. Helaas vallen de doelpunten te makkelijk. Maar met de eerste helft kun je weer met vertrouwen naar de volgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen