Van Bronckhorst over strafschopmoment: "Moet je voorkomen"

10 april 2016, 20:17

Giovanni van Bronckhorst had zondag een dubbel gevoel na de 1-0 overwinning bij FC Twente. De hoofdtrainer was tevreden met de overwinning, maar niet over de gemiste kansen. Michiel Kramer maakte het enige doelpunt.

Feyenoord kreeg meerdere mogelijkheden om de score uit te bouwen. "Ik vond dat we de wedstrijd al voor rust hadden kunnen beslissen en dat konden we in de tweede helft opnieuw. Ik weet niet hoeveel kansen we hebben gekregen, maar met goed veldspel bleven de kansen komen. Dan moet je de 2-0 maken en is de wedstrijd gespeeld", vertelt hij aan FOX Sports.

"Dat gebeurt echter niet en dan kan je aan het eind van de wedstrijd nog in de knel komen, bijvoorbeeld met dat penaltymoment van Hakim Ziyech. Ik zag het zelf niet, maar zo'n duel kan ook de andere kant op gaan en die momenten moet je voorkomen. Een wedstrijd zoals deze moet je veel eerder beslissen."

Voor de Rotterdammers was het alweer de zesde competitiezege op rij. "Het spel wordt steeds beter, je ziet dat het vertrouwen groeit. Vandaag was Karim El Ahmadi vaak de vrije man en we konden hem goed vinden, daar had FC Twente geen antwoord op. Karim is met zijn kwaliteiten het draaipunt van ons elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen