Lokhoff: "Ruimtes benutten die Real Madrid laat vallen"

12 april 2016, 08:48

Vanavond (dinsdag) strijdt VfL Wolfsburg voor een plek in de halve finale van de Champions League. Na de 2-0 zege in het heenduel zijn de Duitsers zelfs de favoriet om door te stoten tot de laatste vier, ten koste van Real Madrid. Wolfsburg heeft met assistent-trainer Ton Lokhoff en aanvaller Bas Dost twee Nederlanders onder contract staan.

"Real is voor eigen publiek tot veel in staat. Maar onze spelers zijn ook wel wat gewend. Het zijn geen snotneuzen die we de wei insturen", aldus Lokhoff in het Algemeen Dagblad. "Iedereen beseft dat we een goede kans hebben, 2-0 is een uitstekende uitslag. We hebben het vorige week heel goed gedaan en zullen nu weer lef moeten tonen. Zij móéten, dus zullen er ruimtes ontstaan. De vraag is of we die ruimtes gaan benutten.''

Naast de focus op een goed resultaat geniet Lokhoff ook van het affiche. "Dit zijn de mooie dingen. Veel hoger dan Real Madrid is niet mogelijk, hè. Vorig jaar haalden we de kwartfinale van de Europa League, nu van de Champions League. Het bereiken van de halve finale zou een wereldprestatie zijn."

Ook Dost kijkt uit naar de wedstrijd tegen Real Madrid. Hij is hersteld van een gebroken middenvoetsbeentje, maar zal waarschijnlijk genoegen moeten nemen met een plek op de reservebank. "In de Champions League presteren we het hele seizoen al goed. Schitterend man. Iedereen ging er blindelings vanuit dat we er tegen Real af zouden gaan. Natuurlijk hadden we ook geluk dat spelers als Ronaldo en Bale een mindere dag hadden. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen