Suárez herhaalt: "Wil graag terugkeren bij Ajax"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 april 2016 – Luis Suárez verdiende een prominente plek in de voorhoede van FC Barcelona door zijn goede spel bij Liverpool, maar is nog niet vergeten hoe hij die kans kreeg door aan zijn ontwikkeling te werken in Nederland. Via FC Groningen belandde hij bij Ajax, de club waar hij in de toekomst terug wil keren. "Ja, ik ga terug naar Ajax."

Suárez herhaalt: "Wil graag terugkeren bij Ajax"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik speel met Lionel Messi, Neymar, Andrés Iniesta en Gerard Piqué, stuk voor stuk jongens die het verschil maken. Het is voor mij alleen al een groot plezier om ze te zién spelen. En nu speel ik ook nog mét ze", toont Suárez zich dankbaar in gesprek met Helden Magazine. "Dat is toch onvoorstelbaar? Ik speel met nummer 9 bij de club waar ik altijd voor wilde spelen. Wat een privilege."

Vanwege zijn opportunistische spel bestonden er in het begin twijfels over de mate waarin Suárez bij het Barcelona-spel past. "Ik heb altijd gedacht dat ik niet bij Barcelona paste, dat ik niet geschikt was voor het tiki-taka-voetbal. Maar de kans deed zich voor om voor Barcelona te spelen en die kon ik natuurlijk niet laten lopen. Daarna was het een kwestie van wennen, me aanpassen, veel korte potjes tiki-taka-voetbal spelen. Het is echt een feest om mee te doen aan de rondo, als je maar niet in het midden staat. Het niveau waarop wij trainen is ongekend."

Suárez voelt zich enorm thuis in de kleedkamer, waarin iedereen zich erg bescheiden opstelt. "Toen ik hier kwam heb ik echt nagedacht over hoe ik me moest kleden en of ik wel de juiste auto had. Dat is toch vaak belangrijk in voetbal. Zelf interesseert me dat overigens weinig. Maar gelukkig speelt dat helemaal niet in deze kleedkamer, het is niet interessant. Iedereen doet normaal."

In een eerder stadium liet Suárez al weten op termijn graag terug te keren bij Ajax en die wens herhaalde hij in gesprek met Helden. "Ja, ik ga terug naar Ajax. Dat is altijd een wens van mij geweest. Mijn vrouw en ik vinden Amsterdam nog steeds geweldig, omdat de mensen je daar met rust laten. We konden daar rustig over straat, dat is nu weleens anders. Mijn wens is om terug te keren naar het team dat mij als speler heeft laten groeien, dat mij aan Europa heeft laten wennen en in Europa bekend maakte. Daar ben ik Ajax heel dankbaar voor, want ik heb daar veel geleerd."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd