Bayern weer bij laatste vier: "Een groot compliment"

13 april 2016, 23:44

Voor het vijfde jaar op rij is Bayern München erin geslaagd om de laatste vier ploegen te bereiken in de Champions League. Dankzij een 1-0 thuiszege op Benfica en een 2-2 gelijkspel in Lissabon werd dit stadium van het toernooi gehaald. Pep Guardiola is een zéér tevreden trainer.

"Ik ben heel blij. We hebben het super gedaan", glimlacht Guardiola na de remise in Portugal. "Dit is een groot compliment voor de club. Dat we weer in de halve finale staan toont aan dat deze club zeer stabiel is. De spelers hebben het uitstekend gedaan. Ondanks blessures hebben we het gered. We hebben genoeg kansen gecreëerd en verdienden het daarom om te winnen", vindt de Spanjaard.

Thomas Müller was weer eens goud waard voor Bayern, door de 1-2 te maken in het Estádio da Luz. "Ik ben dolgelukkig met mijn doelpunt en de overwinning. Onze teamspirit is fantastisch en dat blijft maar groeien na elke zege. Je hebt passie en een duidelijk strijdplan nodig in deze wedstrijden. Die elementen hebben we laten zien", aldus Müller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen