Van Marwijk: "Saudi-Arabië blijft kans houden op WK"

Ger
14 april 2016, 12:34

Bondscoach Bert van Marwijk neemt het met Saudi-Arabië in de derde ronde van de WK-kwalificatiereeks in Azië op tegen Australië, Japan, de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand en Irak. Alleen de eerste twee gaan rechtstreeks naar het WK, de nummer drie moet twee play-offs spelen. Van Marwijk beseft dat hij voor een zware uitdaging staat.

"Australië hebben we op het WK in Brazilië zien spelen, toen ze niet onder deden voor Oranje, en Japan heeft ook veel kwaliteit. De rest vlak ik ook zeker niet uit", zegt Van Marwijk in De Telegraaf. "Ik heb steeds gezegd, dat wij kans maken om het te halen en daar sta ik nog altijd achter. We behoren duidelijk niet tot de favorieten in deze poule, maar we zijn wel een gevaarlijke outsider."

Overigens is het nog niet honderd procent zeker dat Van Marwijk ook deze fase van de kwalificatie voor zijn rekening neemt. "Ik had een contract voor de vorige fase van de kwalificatie en we zijn in gesprek over de tweede groepsfase. We zijn zo goed als rond, maar er moeten nog wel een paar dingen worden ingevuld. Ik ga dan weer werken met dezelfde staf dus met Mark van Bommel, Adrie Koster en Roel Coumans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen